Community

Berend van der Sloot is Regiemanager Hospitality bij NIBC, in onze wandelgangen beter bekend als de grote buur van The Zone. Maar Berend is méér dan dat. In diezelfde wandelgangen wordt hij ook wel liefkozend mister Rental genoemd. Hij is beheerder van de Rental-malbox en dat maakt van hem hét aanspreekpunt voor alle huurders. Hij verwelkomt nieuwe huurders, zwaait uitvliegende huurders uit en heeft antwoord op (bijna) alle huurdersvragen.  

Daarbij staat gastvrijheid voorop. “Ik vind het belangrijk dat nieuwe huurders van The Zone in een warm bad terechtkomen. Waar ik kan helpen, help ik, zodat ik de nieuwe huurder goed op weg help.” Mede hierdoor kent Berend het gebouw van The Zone als geen ander; hij heeft veel contacten met vaste leveranciers, de technische installateur, het eigen inhouse architectenbureau of een van de verhuisservices. Weet hij iets niet? “Dan ga ik graag op zoek naar een antwoord voor de huurder. Dat maakt het werken in de rental veelzijdig. Je weet nooit wat voor vraag je in de Rental-mailbox kunt verwachten. Het kan een vraag zijn of er nog oude bureaustoelen over zijn tot en met een kapotte wc-bril. Of erger nog, iemand zit vast in te lift.”  

“Tijdens een van mijn vele wandeltochten door het pand liep ik laatst langs een kantoor met veel verhuisdozen. Die huurder wijs ik de weg naar de opslagruimte in de kelder en voilà, hadden ze opeens veel meer ruimte op kantoor. Meer ruimte creëren is iets waar ik huurders blij mee kan maken, dus af en toe start ik een schoonmaakactie – dan is iedereen happy.”  

Je ziet het, Berend is een aanvulling voor The Zone en we zijn blij hem in de rental te hebben. Heb je vragen voor Berend, mail naar de rental.