Naast vergaderingen en trainingen kunnen bedrijven binnen The Zone ook events organiseren. Dat is niet alleen heel praktisch, maar het scheelt ook nog eens in de kosten. De mogelijkheden zijn heel divers, want de ruimtes zijn heel flexibel in te delen. Met 25 personen kunt u een intieme bijeenkomst organiseren, maar er is vanaf volgend jaar ook een eventruimte waar plek is voor maximaal 225 personen.

In de toekomst worden de mogelijkheden voor events nog verder uitgebreid, omdat de Wintertuin wordt doorontwikkeld. Deze kan dan – naar verwachting vanaf medio 2020 – functioneren als centraal ontmoetingsplein en als eventlocatie voor evenementen tot 450 personen.

Moderne werkomgeving met up to date klimaatbeheersing, sanitair en energiezuinig
Uitstekend bereikbaar op unieke locatie, centraal gelegen tegenover het Vredespaleis
Bewezen succesformule met gevestigde ondernemingen
Mogelijkheid om vergaderingen, trainingen en evenementen te organiseren

Unieke locatie, uitstekend bereikbaar

Kantoorruimtes in de Internationale Zone van Den Haag: dat is een perfecte locatie voor veel ondernemingen. Dit deel van de sfeer ademt een sfeer die zich kan meten met andere wereldsteden, maar vindt u tegelijkertijd nergens anders. Een kantorencomplex tegenover het Vredespaleis en in een groene omgeving kun je met recht bijzonder noemen.

Vier strakke, lichte verdiepingen van elk circa 1000m² beschikbaar. Een uitgelezen kans om uw bedrijf op deze interessante plaats te vestigen.

De begane grond van The Zone staat in het teken van ontmoeten. Informele meetings kunnen hier de hele dag door plaatsvinden.

Naast vergaderingen en trainingen kunnen bedrijven binnen The Zone ook events organiseren. Dat is praktisch en scheelt in de kosten.

The Zone is een bewezen succesformule waar diverse ondernemingen en organisaties zich naar volle tevredenheid hebben gevestigd.