De begane grond van The Zone staat in het teken van ontmoeten. Informele meetings kunnen hier de hele dag door plaatsvinden. Er is volop ruimte om onder het genot van een kop goede koffie of thee met collega’s of externe relaties van gedachten te wisselen. U kunt zelfs kiezen uit twee totaal verschillende settings. De begane grond van het pand waarin de NIBC is gevestigd, is heel clean en licht ingericht. In het pand dat nu wordt gerenoveerd, zal de begane grond een andere, warme sfeer ademen. De setting heeft daar iets weg van een grand café met een opvallender kleurgebruik.

Op de begane grond zijn tevens vier ruime vergaderruimtes beschikbaar, die alle gebruikers van de panden kunnen reserveren. In de grootste ruimte kunnen vergaderingen plaatsvinden met maar liefst 32 personen. Alle benodigde faciliteiten zijn uiteraard aanwezig.

Moderne werkomgeving met up to date klimaatbeheersing, sanitair en energiezuinig
Uitstekend bereikbaar op unieke locatie, centraal gelegen tegenover het Vredespaleis
Bewezen succesformule met gevestigde ondernemingen
Mogelijkheid om vergaderingen, trainingen en evenementen te organiseren

Unieke locatie, uitstekend bereikbaar

Kantoorruimtes in de Internationale Zone van Den Haag: dat is een perfecte locatie voor veel ondernemingen. Dit deel van de sfeer ademt een sfeer die zich kan meten met andere wereldsteden, maar vindt u tegelijkertijd nergens anders. Een kantorencomplex tegenover het Vredespaleis en in een groene omgeving kun je met recht bijzonder noemen.

Vier strakke, lichte verdiepingen van elk circa 1000m² beschikbaar. Een uitgelezen kans om uw bedrijf op deze interessante plaats te vestigen.

De begane grond van The Zone staat in het teken van ontmoeten. Informele meetings kunnen hier de hele dag door plaatsvinden.

Naast vergaderingen en trainingen kunnen bedrijven binnen The Zone ook events organiseren. Dat is praktisch en scheelt in de kosten.

The Zone is een bewezen succesformule waar diverse ondernemingen en organisaties zich naar volle tevredenheid hebben gevestigd.